Joko kyllästyttää nämä expo-postaukset? :D Mulla ainakin, en jaksa paljoa tarinoida kuvien väliin ja nehän ne kuulemma kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa. Tämän jälkeen olis vielä yks pitkästyttävä expokuvapläjäys tulossa, hehe.

Venäjä -  olis kiinnostanu kovasti, mutta aivan tajuttomat jonot.

Pakistanissa käytiin sentään! Kaikkien arabilmaiden paviljongit oli ulospäin aivan mahtavan näkösiä.

Sisällä ei ollutkaan sitten niin loisteliasta kuin monilla muilla mailla. Siinä missä muilla oli vaihtuvilla kuvilla varustettuja kosketusnäyttöjä tms, niin Pakistanilla kuvat oli liimattu seinään kiinni, simple as that.

Ite tykkäsin Pakistanista, sillä paviljongilla oli paljon informaatioarvoa. Erityisen paljon miellytti seinä, jossa esiteltiin merkittäviä Paksitanilaisia naisvaikuttajia. Siellä oli naisia kaiken maailman laulajista aina Bhuttoon asti.

Oman.

Nyt alettiin olla jo niin rättiväsyneitä, että lähdettiin käveleen jo poispäin.

Heti kun tultiin expoalueelle, bongattiin valtava valkoinen paviljonki, joka varsinkin yöaikaan varasti lähes kaiken huomion. Mikäs maa muukaan kuin Saudi-Arabia. :D Paviljongin ylhäällä kiersi tekstejä, miten "Saudi-Arabia lämpimästi onnittelee Kiinaa Expo 2010:n järjestämisestä" ja "..toivoo pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä Kiinan kans" jne.

UFO! Ei, vaan tämä on jokin suuri kongressikeskus, joka sijaitsi aika lailla expoalueen ytimessä. Ilmeisesti ainoa rakennus, jota ei ole rakennettu vain ja ainoastaan expoa varten. Tuolla ylhäällä oli näköalatasanne ja olihan sinne pakko päästä ihastelemaan koko aluetta.


Kiinan paviljonki kohosi luonnollisesti ylitse muiden-.Näitä kuvia katsellessa ei voi sanoa muuta kuin että vit...si ku se vanha kamera nyysittiin. Kuvat olis sata kertaa parempia sillä, argh.

Huangpu-joki. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin vasemmalla taustalla voi bongata Pudongin kuuluisan TV-tornin.

Pikkuset jonot vielä illallaki tuonne Saudi-Arabiaan. Olis meilläki kyllä kovasti kiinnostanu, miten saudit on laittaneet rahaa palamaan ton paviljongin eteen.

Joella oli ruuhkaa. :)

Yääk, ei saa kattoa tuota mun kaikin puolin lösähtänyttä ja väsähtänyttä olemusta. Ihan hirviä.

Kongressikeskuksen kellarissa oli jää! Pienen kinastelun jälkeen Atte sai kuin saikin mut houkuteltua luistelemaan. Siis LUISTELEMAAN. Minä, joka luistelen huonommin ku rampa afrikkalainen, joka ei oo koskaan jäätä nähnytkään. No, toinen oli ainaki mielissään. :>

Ja luistelu sujui kuin Kiira Korven poikaystäväehdokkaalta.

Siinä sirklattiin (vai miten se ees sanotaan), luisteliin supernopeaa, jarruteltiin, pyörittiin, liu'uttiin taidokkaasti...

..kunnes :D Auts! Jää on yllättävän kova, joten siinä sitten haettiin kotimatkalla kylmiä limsapulloja turvotusta laskemaan. Hotellilla ei paljon tarvinnu miettiä, mitä tekis, vaan kaaduttiin sänkyyn jumalattoman väsyneinä ja ite ainakin nukahdin noin nanosekunnissa.