Viimeisenä päivänä Hong Kongissa suunnattiin Lantaun saarelle. Alunperin suunnitelmana oli ollut mennä Ocean Parkiin, mutta nukuttiin (taas) niin myöhään, että päästiin liikkeelle vasta iltapäivällä, jolloin Ocean Parkissa ei ollut enää mitään järkeä. Olin vähän pettyny ku siellä olis ollu hurjia laitteitakin, mutta toisaalta mä olin saanu Aten jo lupautuun huvipuistoon sitten Shanghaissa. :) 

Mentiin taas Star Ferryllä toiselle puolelle, mistä otettiin toinen lautta Lantaulle. Matka kesti puolisen tuntia ja kustansi.. ..en muista paljonko, mutta aika vähän!

Lantaulla tuntui, kun olisi tullut toiseen maahan. Ei jälkeäkään pilvenpiitäjistä, luksusliikkeistä, autoista, ihmismassoista. Ilma oli ihanan raikas ja ympäristö mahtavan värikästä. Meillä ei ollut kummempia suunnitelmia, mutta heti satamasta bongattiin läheinen mukavan näköinen ranta ja päätettiin suunnata sinne.


Sää oli lämmin, mutta taivaalla oli hulluna pilviä, mistä johtuen aurinko aina aina päässyt porottamaan täydeltä teholta. Ite olin onneksi niin fiksu, etten tajunnu ottaa bikineitä mukaan (eikä kukaan muistuttanukaan). Sen verran oli kuitenki porukkaa, etten kehdannu mennä uimaan alas.. alusvaatteisillaan ja jouduin tyytyyn sivustakatsojan virkaan.

Awww. :D

Parisen tuntia ehdittiin siinä pötkötellä, kunnes alkoi hämärtyä. Oon katkera, ku tuo neekeri ehti vissiin ruskettua jo siinäkin ajassa. >:/ Käytiin vielä syömässä paikallisessa ravintolassa, jossa söin ekaa kertaa ikinä ostereita! Maistu ihan samalta kuin ne pizzaan laitettavat simpukatkin.

Jouduttiin odotteleen yli tunti seuraavaa lauttaa takaisin ja haettiin 7Elevenistä vähän evästä, tai tarkemmin kurkun kostuketta. Kaksi kaljaa oli halvempi kuin yksi (mitä hittoa?!!), joten valinta oli helppo.

Mitä iloa on kalastaa räjäyttämällä tai myrkyillä? :D Varmasti herkullinen ateria luvassa sitten.

Oltiin aika myöhään takaisin Kowloonissa, mutta tehtiin vielä pikkuostoksia meidän hotellin läheisissä kaupoissa. Tiffanyltä sain lahjaksi upean kaulakorun ja siihen sopivat korvikset ja itse ostin timantein koristellut kalvosinnapit.

Vaatteet haettiin tietysti Chanelilta. Itse ostin nudenvärisen pikkumekon ja varastoon pari jakkupukia.

Ja pitihän se vielä uusi laukku saada kruunaamaan kokonaisuus. Ja en muuten ottanu Monogram-kuosista, ku niistä näkee aivan liikaa iljettäviä kopioita.

Semmosta. :D